Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982 με τη μορφή ατομικής επιχείρησης και το διακριτικό τίτλο ΔΕΡΚΑ . Με σύμμαχο την προτίμηση των πελατών μας και γνώμονα την ανάγκη να εξελισσόμαστε συνεχώς , διανύσαμε μια ανοδική πορεία η οποία οδήγησε στην ίδρυση και της δεύτερης εταιρείας μας με την επωνυμία  ΔΕΡΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΕ .  Επιστέγασμα των επιτυχιών μας αποτέλεσε η μεταφορά της έδρας μας σε νέες , υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 3500τμ στην περιοχή του Πειραιά , και αποθηκευτικούς χώρους άνω των 2500τμ.

Με πορεία σχεδόν 40 χρόνων στην εισαγωγή και εμπορία αναλώσιμων ιατρικών ειδών τόσο στο χώρο του χονδρικού εμπορίου όσο και στα ιδιωτικά και δημόσια Νοσοκομεία ,  έχουμε επενδύσει στην υψηλή ποιότητα προϊόντων  , την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική , την επαρκή  διαθεσιμότητα προϊόντων και την ξεκάθαρη πελατοκεντρική φιλοσοφία . Διαγράφουμε μια επιτυχημένη πορεία όπως αυτό καταδεικνύεται από την καταξίωση μας στο χώρο του αναλώσιμου εργαστηριακού και υγειονομικού υλικού , ως μια από τις πιο αξιόπιστες , συνεπείς και υπεύθυνες εταιρείες.

Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με μεγάλους και σημαντικούς κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού εμπλουτίζουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και δημιουργώντας ,  όλα αυτά τα χρόνια , ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών που καθιστά δυνατή την διανομή και χρήση των προϊόντων μας  σε όλη την  Ελλάδα .

Αντλώντας γνώση από το παρελθόν και σχεδιάζοντας δημιουργικά το μέλλον , θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε   υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προϊόντα που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ανάγκες .

δερκα ιατρικα
logo.png

Αναλώσιμα Ιατρικά Είδη

Θηβών 84
Πειραιάς, 18542

Τ: 2103416537
Φ: 2103416531
E:

Γ.Ε.ΜΗ: 5827801000

Packing

Στις πληροφορίες Συσκευασίας, ο πρώτος αριθμός ορίζει την Ελάχιστη Ποσότητα και ο δεύτερος την Ποσότητα ανα Συσκευασία

Packing EN

In the Packaging Information, the first number defines the Minimum Quantity and the second the Quantity per Packaging